Mos de Tros ofereix un tast guiat i degustació de tapes elaborades amb les seves conserves vegetals
19/01/2025
La segona presentació de la tarda a l'estand d'Aliments del Territori i tu ha anat a càrrec de Lídia Fernández i Jaume Espart, creadors i artífexs de Mos de Tros, un obrador de conserves artesanes, sense conservants ni colorants, situat a Vallverd.
A Mos de Tros fan melmelades i confitures; acompanyaments culinaris com escalivada, salses i freginats, samfaina o sofregits; productes per vermutejar com els bolets en escabetx o el paté d'albergínia, i fruites de la terra en almívar, com la pera o el préssec.
A la Fira de l’Oli la Lídia i en Jaume han plantejat un tast guiat amb la degustació d'una sèrie de tapes elaborades amb aquests productes, com una manera de “donar idees” als consumidors a l'hora d'utilitzar les seves creacions.
Així, els presents han pogut gaudir d'uns bolets en escabetx; d'una tartaleta amb paté d’albergínia guarnida amb formatge de cabra i pesto; d'un vaset amb formatge cremós, melmelada de poma i cruixent de pernil; d'uns crostons amb tomata natural i secallona i, finalmente, de melmelada de taronja amb xocolata. Tot, veritables delicadeses per al paladar dels assistents.
Nom: Mos de Tros de Vallverd
Lloc: 28a Fira de l’Oli Verge Extra Catalunya
Data: 19 de gener de 2025